Менеджер з питань безпеки

Назва посади: Менеджер з питань безпеки

Обов’язки:

1. Збір та аналіз інформації щодо безпеки у локації на якій здійснюється проектна діяльність регіонального Карітасу.
  2. Визначення та надання рекомендації директору щодо забезпечення належного рівня безпеки діяльності персоналу.
  3. Контроль виконання вимог організаційної мережі з питань безпеки, що встановлена менеджером з безпеки КУ
  4. Здійснення робочих виїздів у складі мобільних команд щодо уточнення поточної обстановки з безпеки на локаціях.
  5. Підготовка та погодження планів та процедур щодо забезпечення безпечної діяльності персоналу.
  6. Представництво регіональної організації для взаємодії з представництвами міжнародних, недержавних та інших агенцій по питанням з безпеки.
  7. Підготовка та надання пропозицій щодо складу учасників тренінгів з безпеки для персоналу.
  8. Проведення інструктажів та контроль виконання вимог інструкції з питань безпеки діяльності.

Вимоги:

1. повна вища освіта у сфері безпеки (як військова так і цивільна).
  2. досвід роботи не менше 3- х років у сфері безпеки.
  3. високій рівень знань щодо загально-політичної та загально-військової ситуації у країні
  4. ґрунтовне знання контексту збройного конфлікту на Сході України
  5. уміння виявляти, ідентифікувати та, відповідно, реагувати на ризики/загрози у відповідності до контексту діяльності організації
  6. розуміння протоколів роботи гуманітарних організацій (як державних так і міжнародних) у зоні бойових дій, збройних конфліктів, природних катаклізм: загальне знання щодо міжнародної (з безпеки, гуманітарної, соціальної) присутності в Україні; ґрунтовне знання загальноприйнятих правил (протоколів) пересування та діяльності у районах з підвищеним рівнем небезпеки
  7. володіння необхідним досвідом та навичками щодо застосування заходів та засобів особистої/групової безпеки: високий рівень знань та навички у використанні засобів індивідуального захисту ; знання засобів та матеріалів надання ПДМД (загальної та у районах бойових дій);
  8. високі комунікаційні здібності
  9. англійська мова (розуміння та здатність висловити думку, читання/писання зі словником)
  10. здатність та належна підготовленість до участі у багатонаціональних дискусійних та інформаційних колах (кластерах, семінарах, тренінгах)

Чекаємо на Ваше резюме та супровідний лист